Het verhaal van Beugelloze bh

Het ontstaan

Beugelloze bh is ontstaan door de eigen problemen en klachten van Chantal en de problemen van iemand die heel dicht bij haar staat, namelijk haar moeder. Zij heeft in 1995 en in 2017 borstkanker gehad. Bij beide keren heeft zij een borstsparende operatie gehad, waarbij zij de eerste keer een okselkliertoilet heeft gehad. Hierdoor heeft zij een litteken waar een beugel van een bh heel erg in loopt te prikken, wat erg pijnlijk is. Zij is hierom een bh zonder beugel gaan dragen. Maar, elke keer had zij het probleem dat, had ze een leuke en betaalbare bh gevonden, dan was er dat jaar erop niks meer te vinden. Het model was niet meer verkrijgbaar of er was niks passends meer in de collectie. En kon zij eigenlijk nooit een bh kopen die zowel mooi, comfortabel en goed voor haar was. 

Zelf kreeg Chantal in 2019 de diagnose mastopathie. Ze kreeg als advies mee om ook beugelloze bh’s te gaan dragen, deze het liefst met brede bandjes. Nu liep ze tegen dezelfde problemen aan zoals haar moeder in haar zoektocht naar een bh. Dat frustreerde haar zo, dat ze heb besloten om zelf een webshop op te zetten met bh's zonder beugel. 

De producten

De bh’s in de webshop zijn dan ook uitgezocht met het oog op de vele bekende borstproblemen. Zo zijn de producten geselecteerd op de zachte stoffen, de verschillende schouderbandjes, het comfort en de steun die ze geven. Ook heb ik bh’s met een balein aan de zijkanten in het assortiment opgenomen om ook die keuze te bieden. Maar die bh’s zijn meestal niet geschikt voor vrouwen met een litteken in de oksel. Zij ervaren de volledig beugelloze bh’s als veel comfortabeler.

Het ultieme doel

“Alle vrouwen die op één of andere wijze borstproblemen hebben, de keuze bieden dat zij een bh kunnen dragen die voor hen comfortabel is, die zij mooi vinden en bovenal geen pijn veroorzaakt.”

 • Foto Chantal

  Chantal

  Eigenaar

  chantal@beugellozebh.nl

 • Foto Betty

  Betty

  Hoofd klantenservice

  betty.a@beugellozebh.nl

 • E-mail

  info@beugellozebh.nl

 • Bereikbaarheid

  Maandag tot en met vrijdag

  10:00 uur - 17:00 uur

 • Bedrijfsgegevens

  KvK nummer: 83076468

  btw-id: NL003772677B54