Onze merken

Naturana

NATURANA is een traditioneel familiebedrijf sinds 1917. Het doel van NATURANA: Jou blij maken met de beste kwaliteit en comfort. Je bent perfect zoals je bent - dat benadrukken zij graag met hun ondergoed.
NATURANA hecht veel waarde aan duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid. Veel van hun producten zijn GOTS en OCS (gemaakt van biologisch geproduceerde natuurlijke vezels en biologisch katoen) gecertificeerd, zij ze lid van de BSCI (een initiatief om sociale arbeidsnormen in productiefaciliteiten te waarborgen) en sponsor van TIMA e. V. (vereniging voor de bescherming van meisjes). Daarnaast streven zij ernaar om in de toekomst meer lingeriesets van duurzame materialen te gaan produceren.

Royal Lounge

Megami

MEGAMI  is een merk dat onbeschaamd gelooft in de gelijkheid voor alle vrouwen. Hun missie is om het vertrouwen in vrouwen te versterken en te vergroten door kwaliteitsvolle en modieuze collecties aan te bieden. Ze willen dat elke vrouw zich krachtig en zelfverzekerd voelt, zodat zij kan zeggen: "Ik ben nu MEGAMI, ik voelen zie er geweldig uit! "
Afbeelding jouw merk hier
Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe merken. Op dit moment zijn wij hard opzoek naar merken die gespecialiseerd zijn in grote maten bh's zonder beugel.
Denk je dat jouw merk goed bij de website, neem dan contact op met Chantal: chantal@beugellozebh.nl of via het contactformulier op de website.