Veel gestelde vragen over

Bestelling en levering

Inklapbare content

Hoe kan ik iets bestellen

Bestellen is heel makkelijk. Je plaatst een artikel in je winkelmandje. Daarna ga je verder naar de check out. Als je een account hebt kun je inloggen met je e-mailadres. Je kan ook zonder account bestellen.

Hoeveel kost de verzending?

De verzendkosten voor verzendingen in Nederland zijn €3,50.

De verzendkosten voor de verzendingen in België zijn €7,50

Verzenden jullie ook naar België

Wij verzenden ook naar België. Je kan kiezen uit de volgende bezorgopties:

- Thuisbezorging DHL
- Thuisbezorgd PostNL
- Servicepunt bezorging PostNL

De verzendkosten zijn €7,50

*Het servicepunt waar je je pakketje naar toegestuurd wilt hebben, kan je selecteren op de bevestigingspagina.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

In Nederland kan je kiezen voor de volgende bezorgopties.:
- Thuisbezorging PostNL
- Servicepunt bezorging PostNL*
- Thuisbezorging DHL
- Lokale bezorging (alleen mogelijk in Wijk bij Duurstede en Cothen)

Thuisbezorging / Servicepunt bezorging PostNL:
Als je je pakketje wilt volgen, dan kan dit met de Track & Trace code via de website van PostNL. Deze kun je vinden in de bevestiging die je per e-mail ontvangt, als wij je pakketje hebben verstuurd.

Thuisbezorging met DHL:
Als je je pakketje wilt volgen, dan kan dit met de Track & Trace code via de website van DHL. Deze kun je vinden in de bevestiging die je per e-mail ontvangt, als wij je pakketje hebben verstuurd.

Lokale bezorging
In Wijk bij Duurstede en Cothen bezorgen wij zelf in de avond tussen 7 uur en 8 uur. Hiervoor worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

*Het servicepunt waar je je pakketje naar toegestuurd wilt hebben, kan je selecteren op de bevestigingspagina.

In België kan je kiezen voor de volgende bezorgopties.:
- Thuisbezorging DHL
- Thuisbezorgd PostNL
- Servicespunt bezorging PostNL

Thuisbezorging met DHL:
Als je je pakketje wilt volgen, dan kan dit met de Track & Trace code via de website van DHL. Deze kun je vinden in de bevestiging die je per e-mail ontvangt, als wij je pakketje hebben verstuurd.

*Het servicepunt waar je je pakketje naar toegestuurd wilt hebben, kan je selecteren op de bevestigingspagina.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op de leverdatum?

Wanneer je niet thuis bent wanneer de bezorger het pakketje komt aanbieden, maar één van je buren wel thuis is, dan wordt het pakketje bij de buren afgeleverd. Indien er geen van de buren thuis is dan zal het pakketje op volgende dag opnieuw worden aangeboden. Je ontvangt van de bezorger een bezorger gemist kaart, hiermee kun je online een nieuwe afleverdag selecteren of een afhaalpunt waar je je pakketje binnen 7 dagen kunt ophalen. Doe je dit niet, dan wordt het pakketje en teruggestuurd naar ons distributiecentrum.

Binnen 10 werkdagen word je terugbetaald via de betaalmethode die je hebt gebruikt.

Wat is jullie standaard levertijd?

Het pakketje wordt de eerst volgende werkdag verzonden.
Door feestdagen, Corona of andere omstandigheden kan het langer duren voordat je je pakketje ontvangt dan je van ons gewend bent.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Je kunt je bestelling altijd op een ander adres laten bezorgen. In de checkout kun je aangeven wat je factuur- en bezorgadres is. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, is het helaas niet meer mogelijk om het bezorgadres aan te passen.

Waar is mijn pakketje?

Zodra je pakketje verzonden is, krijg je van ons een bevestiging per e-mail. Het kan door drukte of weersomstandigheden voorkomen dat je pakketje later is dan je van ons gewend bent. We hopen op je begrip.

Als je je pakketje wilt volgen, dan kan dit met de Track & Trace code via de website van DHL of PostNL. De code kan je vinden in de e-mail die je ontvangt zodra je pakketje door ons is verstuurd.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen van mijn bestelling, wat kan ik doen?

Indien je geen bevestigingsmail hebt ontvangen check dan eerst je Spam inbox. Heb je de e-mail alsnog niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik heb mijn (hele) bestelling niet ontvangen. Wat nu?

Het kan helaas voorkomen dat je de bestelling of een deel van je bestellingen niet hebt ontvangen. Het beste wat je dan kunt doen, is contact opnemen met onze klantenservice.

Ik heb een artikel ontvangen wat ik niet heb besteld. Wat nu?

Soms kan het helaas voorkomen dat je iets hebt ontvangen wat je niet hebt besteld. Je kunt dan het beste even contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik een bestelling annuleren?

Dat kan helaas niet. Zodra je iets op hebt besteld, is de bezorging definitief. Je kunt de bestelling niet meer annuleren. Wat kan wel? Stuur de artikelen meteen retour.

Binnen 10 werkdagen na ontbinding krijg je alles wat je hebt betaald, inclusief bezorgkosten, terugbetaald op je rekening. Als je een deel van de bestelling terugstuurt, krijg je alleen dat deel teruggestort.

Ik heb een verkeerde maat of kleur opgestuurd gekregen. Wat nu?

Soms kan het helaas gebeuren dat je een verkeerde maat of kleur hebt ontvangen. Stuur het artikel zo snel mogelijk retour.

Binnen 10 werkdagen na ontvangst van je retour word je terugbetaald via de betaalmethode die je hebt gebruikt.

Ik heb een andere vraag

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem contact met ons op via: info@beugellozebh.nl of gebruik het contactformulier op de website. We helpen je graag verder!