Wat is een strapless bh?

Een strapless bh, wordt ook wel een bandeau bh genoemd. Het is een type bh zonder schouderbandjes. In plaats daarvan heeft de bh een elastische band rond de bovenkant van de borsten en soms ook rond de onderkant van de borsten om de bh op zijn plaats te houden. Soms heeft een strapless bh ook kleine haakjes aan de zijkant van de bh die kunnen worden gebruikt om de bh aan een beha of andere kledingstuk te bevestigen.

Wanneer gebruik je deze?

De strapless bh wordt vaak gebruikt onder kleding met een lage halslijn, zoals een tanktop of een jurk met een halternek, om te voorkomen dat de schouderbandjes van de bh zichtbaar zijn. Het is ook een goede optie voor mensen die comfortabeler zijn zonder schouderbandjes, of voor mensen die het gevoel hebben dat hun schouders te breed of te smal zijn voor traditionele beha's.

Welke soorten strapless bh's zijn er?

Er zijn verschillende soorten op de markt, met elk hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Sommige strapless bh's hebben bijvoorbeeld ingebouwde beugels of vulling om de borsten op te vullen en te ondersteunen, terwijl andere strapless bh's gemaakt zijn van stretchmateriaal zonder beugels of vulling en dienen als meer van een "laagjes" onderkleding. Er zijn ook strapless bh's met afneembare bandjes die kunnen worden gebruikt om de bh op verschillende manieren te dragen, zoals als halternek of rugloze bh.

Waarom is de juiste pasvorm zo belangrijk?

Het is belangrijk om een goed passende strapless bh te kiezen, omdat een bh die te los of te strak zit kan afzakken, niet comfortabel of ondersteunend zal zijn. Het is ook aan te raden om een strapless bh te kiezen met voldoende ondersteuning en vulling, vooral als je grotere borsten hebt.

Conclusie

In samenvatting is een strapless bh een type bh zonder schouderbandjes dat wordt gebruikt om onder kleding met een lage halslijn te dragen of om comfort te bieden aan mensen die het gevoel hebben dat hun schouders te breed of te smal zijn voor traditionele beha's.

Leestip: Trendy Vrouw schrijft in dit leuke artikel over:Waarom iedereen een strapless BH zou moeten hebben.”
Terug naar blog