Wat is een spacer bh?

Een spacer-bh is een soort beha die gemaakt is van een speciale stof genaamd "spacer-materiaal". Dit materiaal is een soort schuim dat luchtig en licht aanvoelt, en dat ademend is. Een spacer-bh is daarom comfortabel om te dragen en kan helpen om transpiratie te verminderen.

De beha is vaak gemaakt van twee lagen stof, waarbij de binnenlaag van spacer-materiaal is en de buitenlaag van een stof zoals katoen of polyester. Deze beha's zijn meestal wat dikker en voller dan andere beha's, wat kan helpen om een rondere vorm te geven aan de borsten.

Sommige spacer-bh's hebben ook beugels, terwijl andere zonder beugels zijn. Deze beha's zijn vaak geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele beha die goed past en ondersteuning biedt, maar die niet te stijf of te strak aanvoelt.

 

Wat zijn de voordelen van een spacer bh?

Er zijn verschillende voordelen van een spacer-bh:

  1. Comfort: De luchtige, ademende stof van een spacer-bh maakt het comfortabel om te dragen en kan helpen om transpiratie te verminderen.

  2. Vorm: De dikkere stof van een spacer-bh kan helpen om een rondere vorm te geven aan de borsten, wat sommige vrouwen aantrekkelijk vinden.

  3. Ondersteuning: Een spacer-bh kan voldoende ondersteuning bieden voor de borsten, afhankelijk van de stijl en de maat van de beha.

  4. Duurzaamheid: Spacer-materiaal kan duurzamer zijn dan sommige andere stoffen, omdat het minder snel slijt of vervormt.

  5. Verschillende stijlen: Spacer-bh's zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van beha's met beugels tot beha's zonder beugels. Dit geeft vrouwen de mogelijkheid om de beha te kiezen die het beste bij hun behoeften past.

Terug naar blog