Hoe verzorg je je bh?

Het is belangrijk om je bh's goed te verzorgen zodat ze langer meegaan en comfortabel blijven. Hier zijn enkele tips om je bh's te verzorgen:

  1. Was je bh's regelmatig: Het is aanbevolen om je bh's elke twee tot drie keer te dragen voordat je ze wast. Als je veel zweet, kan het nodig zijn om ze vaker te wassen.

  2. Gebruik de juiste wasmiddelen: Gebruik een mild wasmiddel en vermijd wasverzachter, wasmiddelen met bleekmiddel of optische whiteners, omdat deze de elasticiteit van de stof kunnen aantasten.

  3. Was je bh's op de juiste manier: Was je bh's op een zachte cyclus met koud water. Gebruik geen wasmachine, maar was je bh's liever met de hand. Knijp de bh's voorzichtig uit in plaats van ze te wringen.

  4. Laat je bh's lucht drogen: Hang je bh's op aan de bandjes en laat ze lucht drogen. Vermijd het drogen in de droger, omdat de hitte de elasticiteit van de stof kan aantasten.

  5. Bewaar je bh's op de juiste manier: Bewaar je bh's op een plek waar ze niet worden gekreukeld of beschadigd. Gebruik eventueel een bh-organizer om je bh's op te bergen.

Door je bh's op de juiste manier te verzorgen, kun je ervoor zorgen dat ze langer meegaan en comfortabel blijven.

Terug naar blog